Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Dialysereis Curacao

Dialyse Vakantie Curaçao voor groepen

Het is een grote stap om op vakantie te gaan als u dialyse nodig heeft. Er moet nogal wat geregeld worden en u moet de veilige omgeving van uw eigen kliniek “thuis” laten.

Maar met een goede voorbereiding is een combinatie van een volledig verzorgde vakantie en betrouwbare dialyse heel goed mogelijk. In groepsverband met andere dialyse vakantiegangers is het voor velen ook vertrouwder, zeker als u weet dat wij niets aan het toeval overlaten.

1 2 4

Relaxen buiten de eigen omgeving met de zekerheid van een goede medische behandeling. Dat is mogelijk in het zonnige en kleurrijke Curaçao waar u in 9 uur comfortabel naar toe vliegt met KLM. Wij hebben een aanbod uit diverse hotels op korte afstand van het centrum. Op maat en naar wens dus.
Wij werken samen met het moderne, internationaal erkende Curaçao Dialysis Center, onderdeel van Caribbean Medic Healthcare Systems en eigendom van Fresenius Medical Care.
Het centrum gebruikt de Fresenius 2008K dialyse machines, is ISO 9001:2008 gecertificeerd en werkt volgens de strenge normen die deze wereldwijd toonaangevende expert in dialysebehandeling voorschrijft.

Het CDC heeft 22 dialysestations, de behandelingen vinden plaats in twee shifts van maandag tot en met zaterdag. Behandelingen kunnen in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid ´s ochtends of ´s middags worden uitgevoerd. Zo heeft U voldoende tijd om de vakantie te beleven zoals ù dat wilt en dat vinden wij belangrijk.

3 5 6

Als nierpatiënt weet u precies wat een dialysebehandeling inhoudt en moet u zich tijdens de dialyse geen zorgen hoeven maken over de zorgvuldigheid en kwaliteit van het proces. Kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd door een vakkundig en internationaal gekwalificeerd team van artsen, verpleegkundigen en dialyse technici.
Het Curaçao Dialyse Centrum ligt in het hart van Willemstad, vlakbij de bekende pondjesbrug en geeft uitzicht op de Annabaai. In een rustige en ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke zorg en aandacht, tijdens de behandeling kunt u gebruik maken van een eigen tv en muziek voorziening en is er wireless internet beschikbaar. Het Curaçao Dialysis Center is rolstoel toegankelijk.

Wilt u op een verantwoordelijke manier van een onbezorgde dialyse vakantie genieten in een aangename omgeving? Ons zorgteam geeft u graag meer informatie.