Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Doelgroepen

Voor wie zijn wij het juiste adres?

Het antwoord is simpel: voor iedereen die van een zorgeloze vakantie wil genieten.

Wij organiseren vakanties op maat voor mensen met een beperking in de breedtste betekenis.
Voor de individuele vakantieganger, families, kleinere of grotere groepen in alle leeftijdscategoriën. Iedereen is welkom. En dat is precies de reden dat we diverse accommodaties en activiteiten aanbieden. Iedere gast heeft immers andere wensen en behoeften en daar proberen wij, samen met onze partners, een passende vakantie voor te regelen.

Wat is aangepast reizen nu eigenlijk? Het is moeilijk te omschrijven wat toegankelijkheid precies betekend. Er spelen zoveel factoren mee en is voor iedereen weer anders. Wat door de een als prima toegankelijk ervaren wordt, is dat misschien voor een ander niet.
Bij “aangepast en toegankelijk” denken de meeste mensen direct aan rolstoelgebruikers en dit is inderdaad ook de grootste groep gasten die gebruik maken van onze diensten. Maar wij zijn ook het de juiste reisorganisatie voor mensen die op een andere manier beperkt zijn en dus andere behoeften en andere wensen hebben. Een beperking hebben is een breed begrip en niet altijd even duidelijk en zichtbaar. Dat is de reden dat wij ook enkele hotels vertegenwoordigen die niet rolstoelvriendelijk zijn maar die wel voldoen aan de wensen van andere gasten en daarom heel geschikt kunnen zijn.

Wij kunnen een volledig verzorgde (groeps) vakantie regelen voor:
Gasten met een mobiliteitsbeperking, van slechter ter been tot volkomen rolstoelafhankelijk.
Gasten met een chronische en/of beperkende ziekte
Gasten met een verstandelijke beperking.
Gasten met N.A.H.
Gasten met een aan autisme verwante aandoening.
Gasten die in woon of zorginstellingen verblijven.

Wij stellen bij groepsreizen de voorwaarde dat er een goede balans is tussen gasten en begeleiders. Er is op locatie een TravMundo contactpersoon aanwezig.