Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Groepsreizen

Groepsreizen

Naast de volledig verzorgde aangepaste groepsreizen vanuit onze gespecialiseerde partners, organiseren wij ook reguliere groepsreizen op locatie zoals een muziekreis en een salsa reis.

Een combinatie van je koesteren in de zomerse zon, zwemmen in het heldere water van de Egeïsche Zee, genieten van het heerlijk eten, relaxen door de gemoedelijke sfeer en de Griekse gastvrijheid en dan ook nog eens dagelijks vermaakt worden door dans en muziek. Alle ingrediënten voor een geweldige TravMundo “Travel with a Smile” vakantie zijn aanwezig.

Onder een reguliere groepsreis verstaan wij een georganiseerde en volledig verzorgde reis voor een grote groep vakantiegangers, waarbij het aantal deelnemers kan varieren van 50 tot 1000 personen.
Dat doen wij in nauwe samenwerking met grote partners in Nederland en België.

Het organiseren van zulke grote groepsreizen is een hele klus en vraagt veel kennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Het is niet iets dat je “even” doet, er moet enorm veel geregeld worden. Onze partners doen dat in Nederland en België maar ook op de bestemming is er een betrouwbare partner nodig die voor en tijdens zo’n event de touwtjes strak in handen heeft. En dat is TravMundo!

Vanuit onze afdeling groepsreizen staan onze medewerkers op locatie, in nauw in contact met het betreffende hotel en eventuele toeleveringsbedrijven, regelen het voorwerk, de transfers, de ontvangst, de opbouw van podia en andere ruimten, de vergunningen die nodig zijn voor film en clipopnamen. Kortom alles wat nodig en gewenst is tot in detail regelen om er een zeer geslaagd evenement van te maken.

Ook tijdens deze evenementen zijn er Nederlandssprekende TravMundo medewerkers aanwezig die kunnen informeren, adviseren en ondersteunen als dat nodig mocht zijn.

In samenwerking met onze gerespecteerde partners kunnen wij zo een onvergetelijke vakantie realiseren.

Vooral heel veel plezier hebben en een onvergetelijke vakantie beleven, dat is ons streven.

Sommigen denken dat je op een groepsreis “gebonden” bent en weinig vrijheid heb. Wij houden niet van moeten, wij spreken van mogen. Alles mag, niets moet. Samen genieten maar tussendoor vooral doen waar u zin in heeft!


Heeft u zelf een leuk idee voor een groepsreis? Zou u hierover meer informatie willen hebben of heeft u interesse in een persoonlijk gesprek met onze vakantie adviseur, neem dan gerust contact met ons op.