Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Hulpmiddelen verhuur

Hulpmiddelen verhuur

De vakantie periode moet een onbezorgde tijd zijn. Als u thuis hulpmiddelen gebruikt dan moet dat op vakantie toch ook kunnen?
Om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, verhuren wij op uw vakantiebestemming de meest gangbare hulpmiddelen vanuit ons eigen magazijn. De hulpmiddelen worden gecontroleerd en geinstalleerd door onze technische medewerker op locatie. Hier kunt u (tegen geringe kosten) ook terecht voor kleine mankementen aan uw eigen manuele rolstoel.

Geef bij boeking duidelijk het gewenste hulpmiddel aan ons door en wij zorgen dat het bij aankomst op de kamer aanwezig is. U ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging als de hulpmiddelen voor u gereserveerd zijn.

*Electrisch bedienbare Hoog-laagbedden (met papagaai en AD foam matras)
*Airflow matrassen
*Verrijdbare douche-toiletstoelen
*Toiletverhogers
*Passieve of actieve tilliften
*Rolstoelen (transportmodel voor korte afstanden)
*Scootmobiels (in hotel en directe omgeving)
*Rollators.

Als extra TravMundo service kunnen onze gasten op locatie kosteloos gebruik maken van de strand-rolstoelen zodat strand en zee voor iedereen toegankelijk is (op basis van beschikbaarheid).

Het is mogelijk een vergoeding te krijgen voor de hulpmiddelen. Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, dient uw ziektekostenverzekeraar een machtiging af te geven, bepaald door het Centrum Indicatiestelling Zorg.