Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Partners

Onze partners
In samenwerking met gerespecteerde partners kunnen wij een onbezorgde en onvergetelijke vakantie aanbieden. Alle partners zijn aangesloten bij en voldoen aan de strenge eisen van de brancheverenigingen en garantiefondsen. Uw vakantie wordt tot in de puntjes geregeld mét financiele zekerheid. U zorgt voor een goed humeur en wij zorgen voor de rest.

Corendon Airlines
Corendon is met een vloot van 16 vliegtuigen één van de grootste en meest trendsettende reisorganisaties van Nederland en België. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt onze vakantiegasten comfortabel naar de vakantiebestemming vanaf Nederland, Belgie en Duitsland.

Stichting Het Buitenhof is de grootste reisorganisatie voor mensen met een beperking in Nederland. Door de jarenlange ervaring weten de enthousiaste medewerkers wat de reizigers belangrijk vinden. Het Buitenhof is het juiste adres voor jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking vanaf 13 jaar die nét niet zelfstandig op vakantie kunnen.

MundoRado Reizen is zelfstandige afdeling van Stichting Het Buitenhof en organiseert begeleide groepsreizen voor mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. In samenwerking met deze partner ontvangen wij deze reislustige gasten in groepsverband op locatie en regelen wij alles wat nodig is.

Buitengewoon Reizen
Hét reisburo voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Opgericht door Gerda van t Land, die haar ervaring in de reiswereld wilde combineren met haar mobiliteitsbeperking.
Sinds 2005 zijn de enthousiaste, deskundige en flexibele medewerkers bezig om rolstoelaangepast reizen voor iedereen gemakkelijker te maken. Vanuit deze reisorganisatie ontvangen wij zowel individuele gasten, gezinnen en groepen.

Mare Tours
Onze partner in Belgie heeft al 20 jaar ervaring in de reisbranche en inmiddels een keten van vestigingen opgebouwd. In samenwerking met MareTours organiseren wij naast grote reguliere groepsreizen (zoals de jaarlijkse salsa reis) en themareizen ook volledig verzorgde vakanties voor mensen met een beperking als individuele gast en in groepsverband.

Samana
De nieuwe naam voor CM Ziekenzorg Belgie, een vereniging die chronisch zieke mensen uitnodigt en versterkt om hun leven zelf te bepalen en daar horen ook aangepaste vakanties bij. Deze Belgische partner organiseert al vele jaren individuele en groepsreizen met ondersteuning voor zorgbehoevende mensen. In samenwerking met Samana streven wij ernaar dat ook deze gasten op een ontspannen manier de wereld kunnen blijven ontdekken.

Runa Reisen
Een van de grootste reisburo’s in Duitsland voor mensen met een fysieke beperking. Hier werken toerisme-professionals en mensen met een beperking hand in hand. Sinds 2006 zet het team zich met passie in voor toegankelijke rolstoelvakanties.