Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Reisinformatie

Vluchten
Onze gasten vliegen vanaf Nederland en België met onze partner Corendon Airlines. Corendon is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot één van de grootste en meest trendsettende reisorganisaties van Nederland en België. Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij met een vloot van 16 vliegtuigen. Corendon vliegt onze gasten, individueel of in groepsverband, comfortabel naar de vakantiebestemming.

Corendon is een chartermaatschappij, dat wil zeggen dat de vluchttijden en routes van vluchten kunnen wijzigen en altijd onder voorbehoud zijn, zelfs na ontvangst van de reisdocumenten.
Dergelijke wijzigingen geven geen recht op prijsaanpassing of terugbetaling. TravMundo kan hier op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor zijn. Het kan in uitzonderlinge situaties voorkomen dat er gevlogen wordt met een andere luchtvaartmaatschappij.

Bagage
U mag 1 stuk handbagage meenemen met een maximaal gewicht van 7 kg (55 x 35 x 25 cm).
Let op: alles moet in 1 stuk handbagage passen, dus ook laptops, handtassen etc.

Ruimbagage dient u extra te betalen.
Vanaf 1 april 2016 zijn de tarieven voor 20 kg ruimbagage € 15,- per enkele vlucht. Op verzoek boeken wij ruimbagage voor u bij, wij doen dit niet standaard.

Medicatie
Zorg dat u voldoende medicatie bij u heeft voor de hele vakantie, neem dit zo mogelijk in de handbagage mee. Wij adviseren altijd een kopie van de medicijnlijst mee te nemen en een medisch paspoort dat u bij uw huisarts of apotheek kunt aanvragen. Als u medicatie meeneemt die onder de opiatenwet valt (o.a. sterke pijnstillers, valium, ADHD-medicatie) moet u in het bezit zijn van een gespecificeerde en ondertekende verklaring van de arts.

Vluchtduur Kos / Griekenland

De vlucht vanaf Amsterdam en Brussel duurt ca 3.45 uur.

Luchthaven transfers
De boeking is inclusief de luchthaventransfers. Bij aankomst op de luchthaven staan onze medewerkers direct bij de uitgang op u te wachten, herkenbaar aan het TravMundo logo. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een desk en aan te sluiten achter de lange rij medevakantiegangers. Wij zorgen voor rechtstreeks vervoer naar uw vakantie bestemming.

De transfertijd naar uw bestemming is ca. 30 minuten.

Paspoort
Kos / Griekenland

Voor het Griekse eiland Kos dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart dat nog tot na het verblijf geldig moet zijn. Voor reizen naar Griekenland is geen visum vereist.

De meest actuele informatie over reisdocumenten kunt u de website van de ambassade of het consulaat van het vakantieland lezen.