Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Reizen met een beperking

REIZEN MET EEN BEPERKING
Eindelijk weer eens op vakantie, net als ieder ander. Dat is een wens van veel mensen. Maar er zijn zoveel obstakels, er moet zoveel geregeld worden en wat als……

Reizen is altijd een spannend avontuur, zeker met een beperking. De vertrouwde thuisomgeving en comfortzone kunt u nu eenmaal niet meenemen. Maar beperkte mobiliteit betekent niet automatisch extra beperkt zijn op uw vakantiebestemming. Obstakels komt u overal tegen, zeker in een ander land met een andere cultuur en andere gewoonten, ook op het gebied van toegankelijkheid. Maar dat is dan ook weer de charme van het land dat u gaat ontdekken. En een positieve instelling en een glimlach doen vaak wonderen.

Helaas denken nog velen dat de combinatie “een beperking hebben” en van een zorgeloze vakantie genieten niet mogelijk is. En het organiseren van een aangepaste vakantie is ook geen eenvoudige opgave. Maar voor ons deskundige en enthousiaste team is dit echter geen belemmering maar juist een uitdaging!

Wij begrijpen de onzekerheden en er moet inderdaad veel geregeld worden, in overleg met u proberen wij daar een passende oplossing voor te vinden. Vakanties op maat, naar wens en mogelijkheden van mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking. Onze teamleden hebben het vakmanschap in de reisbranche én de gezondheidszorg samengevoegd en zijn ervaren in het organiseren van volledig verzorgde vakanties en alles wat daar bij hoort.

En als wij zeggen volledig verzorgd, dan bedoelen we dit letterlijk. Toegankelijke accommodaties, aangepaste transfers, toegankelijk excursies, hulpmiddelen verhuur, medische zorg, eigen technische servicedienst én persoonlijke, deskundige begeleiding op locatie. Wij regelen het allemaal voor u. Onze service houdt niet op na reservering, eigenlijk begint het voor ons dan pas. Advies en ondersteuning van boeking tot en met vertrek.

En als u twijfelt of wij een passende vakantie kunnen samenstellen en meer informatie nodig heeft, dan komt onze gespecialiseerde reisadviseur graag bij u langs. Gewoon even contact met ons opnemen via de mail of telefoon en in overleg maken we een afspraak. Ook dat hoort bij onze service.

Zelfstandig op vakantie met de geruststellende gedachte dat wij in de buurt zijn.

Reizen is relaxen. Reizen doe je met een glimlach!