Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Reservering

Totstandkoming reisovereenkomst

Op al onze reisovereenkomsten zijn de ANVR voorwaarden van toepassing.

Op het moment dat u alle gegevens heeft doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt TravMundo dit als een definitieve boeking. Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de voorwaarden die van toepassing zijn op de reisovereenkomst. De boeking zal zo spoedig mogelijk via een e-mail bevestigd worden. U dient zelf te controleren of u de bevestiging daadwerkelijk heeft ontvangen en bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven en controleren van de juiste gegevens. De uitgebreide voorwaarden kunt u bij ons opvragen.

Verzekeringen
Wij raden u aan om goed verzekerd op vakantie te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kunt u bij een van onze partners doen of via uw eigen verzekering.

Persoonlijke omstandigheden
De persoon die namens anderen een reisovereenkomst afsluit is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die daaruit voortvloeien. Deze persoon is verplicht relevante gegevens van de overige reizigers bij boeking kenbaar te maken als deze van belang zijn voor de goede uitvoering van de reis (zoals bijv. beperking of dieet). Indien de persoon hierin tekortschiet (en op de bestemming niet schriftelijke kan aantonen hier wél aan te hebben voldaan) kan hier door de reisorganisator bij de verdere uitvoering van de reisovereenkomst geen rekening mee worden gehouden. De eventuele hieruit voortvloeiende kosten zijn altijd voor rekening van deze persoon.

Preferentie
Indien u een boeking maakt, is het mogelijk een preferentie (een voorkeur) door te geven (ligging kamer, 1- persoonsbedden etc). Aan deze wensen zal zo mogelijk worden voldaan. Preferenties worden echter nooit door ons gegarandeerd en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Essentie
Als een verzoek echt een noodzaak is om het verblijf goed te laten verlopen, is er sprake van een essentie. Op medische gronden kunnen aanpassingen of toevoegingen aan de door ons aangeboden reis worden verlangd (medische essentie). U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een rolstoel vriendelijke kamer, hulpmiddelen etc. Een essentie bij boeking wordt door ons gegarandeerd en schriftelijk bevestigd. Indien er sprake is van een wijzigings- of toevoegingsverzoek nadat een definitieve boeking door ons bevestigd is, zullen wij ons uiterste best doen hier aan te voldoen. Het kan echter voorkomen dat dit niet (meer) mogelijk is. Er is altijd schriftelijke instemming nodig en zonodig worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

Reispapieren
De vouchers voor de accommodatie en transfers ontvangt u tegelijkertijd met de factuur, zodra de boeking definitief is. Tickets worden in de regel ongeveer 10 dagen voor vertrek per e-mail verzonden, echter pas na betaling van de totale reissom.