Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

Tips

Tips voor een goed geregelde vakantie

Zorg voor een goede reis- en annuleringsverzekering.

Neem een kopie van uw zorgverzekering mee en zorg dat u het alarmnummer bij de hand heeft. Het is een situatie waar niemand aan wil denken, maar toch is het belangrijk om er even bij stil te staan.

Zorg dat u voldoende medicatie bij u heeft voor de hele vakantie, neem dit zo mogelijk in de originele verpakking als handbagage mee. Neem altijd een kopie van de medicijnlijst mee en een medisch paspoort dat u bij uw apotheek kunt aanvragen. Als u medicatie meeneemt die onder de opiatenwet valt, moet u in het bezit zijn van een ondertekende verklaring van de arts.

Wij adviseren om zo mogelijk uw eigen rolstoel of rollator mee te nemen, deze zijn namelijk op uw wensen en behoeften afgestemd en comfortabel. Neem voor de zekerheid een plaksetje mee, dit is op locatie niet altijd aanwezig.

Controleer of uw hulpmiddel is meeverzekerd en tot welk bedrag. De vliegmaatschappijen zijn niet of slechts voor een klein deel verantwoordelijk voor de schade die een hulpmiddel tijdens de vlucht kan oplopen.
Wees flexibel en klaar voor verandering. U gaat kennismaken met een ander land met een andere cultuur en andere gewoonten, ook op het gebied van toegankelijkheid.

Denk praktisch wanneer u op uw bestemming te maken krijgt met kleine obstakels.

Bezoek de welkoms meeting met de TravMundo hostess, u krijgt alle informatie over verblijf, transfers en excursies.

En niet vergeten: Een positieve instelling, een glimlach en een dankjewel doen wonderen!