Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/0/c/6/travmundo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27

Travmundo

TravMundo

TravMundo is een reisorganisatie die van het organiseren van volledig verzorgde vakanties op maat een specialisatie gemaakt heeft.

Want het organiseren en begeleiden van aangepaste vakanties, thema- en groepsreizen is echt een vak apart! Daar komt veel meer bij kijken dan menigeen denkt. Ons team heeft de expertise om dit tot in de puntjes te kunnen regelen. Daarbij staan service, kwaliteit en persoonlijk contact altijd voorop.

Wij houden van een informele sfeer en omdat wij ook zélf op de vakantiebestemming aanwezig zijn, leren we al onze gasten persoonlijk kennen. Juist daarom kunnen wij ondersteunen en adviseren vanaf boeking tot aan het vertrek naar huis. Met een gerust hart op vakantie dus.

Binnen ons reisburo zijn er 2 zelfstandige afdelingen:
* Het reizen met een beperking voor de individu, gezinnen en in groepsverband.

TravMundo is de 1e en enige reisorganisatie op het Griekse eiland Kos, die het aangepaste reizen in alle facetten én in eigen beheer kan aanbieden. Accommodatie, transfer, excursies, hulpmiddelen en deskundig aanspreekpunt op locatie. Wij regelen het allemaal zelf en dat is wel zo handig.

* Thema- en Groepsreizen voor kleine en grote groepen.
De themareizen (o.a. fotografiereizen, fietsvakanties, fit & gezond reizen) organiseren we voor kleinere groepen, de (reguliere) groepsreizen juist voor grote tot zeer grote groepen (o.a muziekreis, salsareis).
Deze reizen organiseren we op locatie in samenwerking met of in opdracht van grote organisaties.

Bij ons is iedereen welkom, we stellen immers de reis samen naar wens en mogelijkheden. Vakantie op maat noemen wij dat. Omdat wij heel graag tevreden gasten willen zien, is ons motto: Travel with a Smile!

Mooie reizen ontstaan immers door aandacht en vakmanschap en dat is onze kracht.

Uitgebreide informatie over ons aanbod van Thema- en Groepsreizen kunt u onder de betreffende menu’s vinden.

Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van het reizen met een beperking kunt u onder het menu Aangepast Reizen terugvinden.